Monday, April 25, 2011

22 Jamadil Awal 1432 H / 25 APRIL 2011, Sanah helwah Nurfaizura Bt Mohd Yusoff...! (",)

Assalamualaikum...HaPpy BeSdAy TuAn EmPuNya BlOg!!! hihi... hari ni hari lahir Fai ke....ehem2...21 tahun. muda ag nih..hikhik. Semoga bila dah mkin mningkat umo ni,makin tabahla hadapi dugaan2 dan ujian2 yg akan dtg nnti ye syg..kuatkan smngt,ingt apa2 pn yg nak buat,tetapkan hati,ikhlas niat k..insyaAllah, Allah sntiasa dgn kita..Ase sronok plak besday kali ni sbb...xtaula.tapi mmg asa sronok. 

Alhamdulillah,Allah msih bg ksmpatan tuk mnikmati kindahan ciptaanNya smbil beribadah mmnjatkn ksyukuran diatas nikmat2 yg x pnh putus dari dulu ag tuk diri ni..syukran ya Rabb. ('',). X dapat diri ni nk gmbarkan betapa cintanya,kasihnya,sygnya diri ni padaMU ya Rabb..

Tuk shabat2 yg dah wish besday tuk fai,fai SAYANGGGGG korang~ korangla salah stu sbb fai bley smpai ke tahap yg mcm ni skrg,sbb tuk fai kuat smngt.Time ksih na slama ni salu ada ngn Fai,dan fai tahu ramai yg sayang kat fai..hihi....suka3~ (",) 

Dan,sblm trlupa,sja nk gtahu besday fai kali ni, 3-in-1..hihi.. sbb, besday ke-21 kali ni mrangkap 1st day exam,dan 1st day mamnu'..cm kbetulan tapi kbtulan yg best.hihi... :)

UKHUWWAH FILLAH ABADAN ABADA


P/S : smlm,rumet2 trsayang wat suprise kat fai..cm biasa,apa ag,main air la jwbnya..! hihi...tp mmg sronok sbb ni 1st time ase gini..mse dua tahun kat mtrik dlu x pnh asa sbb besday jatuh msa cuti sem.. To my dearest rumet, Mimi Nur Ainni,Syaza Nadia dan Noorul Amimah,Fai hargai sgt ap yg korang wat,time ksih ye. syukran,komawo,arigato,toche2~! ('',)



 

dorg decorate mse last2 minit nk wat sprise..hihi




                                                                                 siyes tkjut sgt mse kua bilik nmpk bselerak gini..upa2nya ada hidden mesej.. :)




keadaan bilik pas 'perang air'..sib bek laptop selamat.



rumetku,model cetong air..



model cetong khusyuk mngisi air.. (water cooler plak tu,mmg pkat sejuk abihla kmi smlm)



2 comments:

  1. sayangku faizura..hapy bsday ya...smga zura sntiasa bhagia dunia akhirat..good luck n moga bjaya...:-)

    ReplyDelete
  2. Amin...hihi.. syukran uhkti. (",) besday kali ni zura asa sronok sgt,rmai yg syg kt zura..hikhik. sblm2 ni pn rmai jgk tpi kali ni ag ramai. trharu sgt.. :)

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Dan Milik Sepenuhnya oleh Nurfaizura@Faifai 2011